RSS Feed

Pressupost Participatiu

Espai Menjador-Migdia

Formulari d'accésBatucargol

altLa  Batucargol és la batucada de l'escola del Turó del Cargol de Gràcia, que vam començar a repicar el 2010 per posar ritme a les festes escolars a petició de la Comissió de festes de l'AMPA.

Podríem dir que no som una batucada tradicional, som un grup divers i ens agrada tocar diferents ritmes, des d'una samba, fins un 'volem pa amb oli'.

Busquem la variació i sobretot gaudir amb el que toquem.

Des d'aleshores ja hem participat a diverses festes escolars com ara la de Sant Jordi, la Festa de Fi de curs escolar, així com també en festes a fora de l'escola com ara per la Festa Major de la Salut,  les Festes de Primavera, la Festa de Comerciants de Plça. Lesseps i la Festa Major de Can Baró. Hem anat a manifestacions en defensa de l'ensenyament públic així com a la rua de Gegantons de Sta. Eulàlia.

Últimament també hi ha famílies de fora el Turó, o sigui que és una activitat oberta a les altres escoles i al barri en general.alt

Ens trobem tots els dilluns a l'escola per assajar de les 18.30 a les 19.30 h. (entrada pel c/St. Cugat)

Es paga una quota de 10€€/adult i 5€/infant... però provar-ho és gratuït!!

En principi no cal portar material propi. Qui vulgui participar que vingui, que ho provi i si li agrada ja és comprarà el timbal.

Així que ja ho sabeu... si voleu percutir a la Batucargol heu de venir!

Trobeu aquesta i molta més informació a www.batucargol.cat

Salut, alegria i bona companyia !