RSS Feed

Pressupost Participatiu

Espai Menjador-Migdia

Formulari d'accés2a Jornada per l'Educació Pública a Gràcia
Escrit per AMPA Turó del Cargol   

2015-16---CARTELL-2aJornadaEducacio-27febrerII Jornada per l'Educaciò Pública a Gràcia, dia 27 de FEBRER a les 11h a la Violeta (carrer Maspons 6)

Des de l'Assemblea Groga de Gràcia s'està organitzant per al proper DISSABTE 27 DE FEBRER la II Jornada per l’educació pública a Gràcia que enguany porta per títol "L’avaluació externa millora la qualitat de l’educació?

Durant el curs passat 123 alumnes de Gràcia i més de 1.000 a tota Catalunya no van fer les proves de la LOMCE de 3er de primària. Anteriorment algunes escoles del barri de Gràcia van protagonitzar accions de protesta contra les retallades, consistents en negar-se a que els alumnes de sisè realitzessin les proves de competències bàsiques.

Amb la celebració d'aquesta jornada es vol aprofundir en els motius pels quals es fan aquestes avaluacions i engegar un debat al barri respecte aquest tema, tot defensant el model d’escola que volem i pel que lluitem. 

Durant la Jornada es realitzarà un Taller amb l'objectiu d'impulsar accions reivindicatives a Gràcia. 

També s'ha elaborat una enquesta amb la intenció de recollir l'opinió de les famílies respecte les proves externes i estandarditzades adreçades a l’alumnat d’Educació Obligatòria a Catalunya. S'adreça a tota la comunitat educativa i la trobareu en el següent enllaç.  Respondre-la només us prendrà 3 minuts i ajudarà a engegar un debat respecte aquest tema que trobarà continuïtat durant la Jornada, on es presentaran els resultats.