RSS Feed

Comissió casal d'estiu

Què busca aquesta comissió.

La nostra tasca consisteix en la organització del CASAL D'ESTIU. El CASAL pretén que els nens gaudeixin del període de l'estiu en què els pares i mares encara no tenen vacances, a través d'activitats lúdiques i educatives.

Què fem i com ho fem?


En començar el curs, després de la valoració del CASAL anterior, i amb el vist-i-plau de la Junta de l'AMPA decidim si continuem o no amb l'empresa organitzadora.
Des d'abans de Nadal mantenim el contacte amb l'empresa escollida, negociant la proposta i concretant detalls del casal.alt
Ens preocupem de la homologació (tasca que realitza MÚSICA ACTIVA), la difusió del casal als pares i mares de l'escola i al Barri.
Es realitzen dues reunions amb l'empresa organitzadora, la primera va dirigida a tots els pares i mares, i és informativa; i la segona va dirigida a tots els inscrits i s'acaben de concretar els detalls. Entre les dues s'obre el període d'inscripció que gestiona la Secretària de l'Ampa.
Durant la realització del CASAL, es fa un seguiment del seu funcionament i es contacta l'empresa organitzadora en cas de qualsevol incidència.

Qui en formem part?

Actualment formem la comissió en Txema (2n) i la Irene (2n).
Per a qualsevol dubte o aclariment ens podeu contactar a través del correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la