RSS Feed

Comissió socialització

Què busca aquesta comissió.

La Comissió de Socialització consta des d'aquest curs de dues seccions, la socialització dels llibres i els mercats d'ocasió. I és que tant des de l'AMPA com des de l'escola considerem que socialitzar els llibres i la resta de material és imprescindible tant per l'estalvi econòmic que representa a les famílies com pel treball en valors que representa per als infants.

Què fem?

Compartir, valorar i respectar no són verbs que es conjuguin amb facilitat en una societat com la nostra. I és per això que la comissió obre mires i a partir del curs 2011-2012 inaugura un seguit de mercats d'ocasió ben variats:

  • Mercat d'inici de curs, on revenem xandalls de l'escola, bates, botes d'aigua, sabatilles de dansa...que han estat donats desinteressadament per les famílies.
  • Fira de Nadal, al desembre, un mercat d'intercanvi on els més petits aprenen a intercanviar les seves joguines.
  • Mercat de Primavera del Turó, un mercat on es pot comprar i/o vendre tot el que es vulgui: roba, joguines, decoració, artesania, bicicletes, ordinadors, etc... Els guanys seran íntegrament per als venedors, només caldrà llogar una taula, quantitat que serà destinada a l'AMPA.

Com ho fem?

Les fires d'intercanvi o compra-venda de segona mà s'estan consolidant a molts barris com un tipus de mercat a l'alça gràcies a la gran qualitat dels objectes i els preus assequibles. Des de la comissió i l'escola ens agradaria que els nostres mercats ajudessin les famílies a l'hora de comprar allò que els cal i que els petits gaudissin dels mercats en primera persona. Per això l'èxit del projecte no depèn només d'una resposta majoritària de les famílies, sinó també d'un exercici continuat per part dels nens i nenes.

Per una banda, la nostre tasca consisteix en participar en la comissió de seguiment de la socialització de llibres formada per l'equip directiu, una mestra, un representant dels pares i un representant de l'AMPA i per una altra banda organitzem també els diferents mercats.
Els ingressos serveixen per retroalimentar les festes que s'organitzen alhora que permeten a moltes famílies estalviar en el seu dia a dia.

Els membres de la comissió anem a les reunions que l'AMPA convoca un cop al mes i si cal fem alguna reunió adicional per tal de fer el seguiment de cada activitat i de les possibles incidències que puguin anar sorgint.

Qui en formem part?

Aquest curs formen part de la comissió tres mares de l'escola: la Marta Ruiz (P3), la Cristina Manzano (P3) i la Cristina Contel (3r).
Podeu contactar amb nosaltres a través del correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la